Rohkeus kasvaa omien pelkojen kanssa tanssiessa

12.04.2023

Yrittäjyyshaastattelussa osaamisen kehittäjä Virpi Haavisto

Katsomalla Virpin haastattelun tiedostat, miten toimia sisäisen puheen lannistaessa. Oivallat, miten voit kohdata omia pelkojasi sekä tunnistaa omaa osaamistasi.

Virpi ei aiemmin uskonut, että hänestä olisi yrittäjäksi. Hän kuitenkin päätti kyseenalaistaa omia uskomuksiaan. Kun vapaaehtoistyön kautta kertyi osaamista, oli helppoa lähteä kokeilemaan kevytyrittäjyyttä. Nyt hän tarjoaa palvelujaan yrityksille osaamisen tunnistajana ja kehittäjänä.

Tutustu Virpiin: Verkkosivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä? Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.