Vaikeat tilanteet ovat opettaneet luottamaan, että asiat järjestyvät

15.03.2023

Yrittäjyyshaastattelussa hyvinvointivalmentaja Tuulia Repo

Katsomalla Tuulian haastattelun hahmotat, kuinka voit lisätä itsetuntemustasi ja löytää itsellesi merkityksellisiä asioita. Sisäistät, kuinka unelmat ja tavoitteet kasvavat kanssasi samaa vauhtia.

Palkkatyössä toimiessaan Tuulia ei kokenut merkityksellisyyden tunnetta. Monet muutokset johtivat aallonpohjaan, josta selviäminen avasi oven uuteen. Nyt hän unelmoi nuorten auttamisesta ja oivalluttamisesta sen äärelle, että jokaisella on vastuu työskennellä omien sisäisten asioiden kanssa.

Tutustu Tuuliaan: Verkkosivut / Facebook / Instagram

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä? Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.