Luotan intuitioon kaikissa asioissa

02.03.2023

Yrittäjyyshaastattelussa käsityöalan yrittäjä Tuula Rantanen

Katsomalla Tuulan haastattelun ymmärrät, kuinka itsensä voi väsyttää myös kaikella kivalla. Oivallat, että on olemassa useita erilaisia tapoja tehdä asioita. Kuulet myös, miksi innostuksen tunnetta kannattaa seurata.

Tuulalla ei koskaan ollut haaveammattia, vaan hän teki monia erilaisia töitä. Äidin havainnon myötä hän haki kosmetologikouluun. Siitä alkoi polku, joka johdatti Tuulan työhön, josta voi olla pois niin paljon kuin tarvitsee.

Tutustu Tuulaan: Verkkosivut / Facebook / Instagram

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.