Perheyrittäjänä yritin täyttää muiden saappaita

25.01.2023

Yrittäjyyshaastattelussa transformatiivinen valmentaja Tinka Sjögren

Katsomalla Tinkan haastattelun ymmärrät, että elämä on jatkuva transformaatio. Oivallat, miksi on tärkeä kuunnella omaa sisäistä navigaattoria. Ymmärrät, miksi asioita ei ole pitkällä tähtäimellä hyvä tehdä samalla tavalla.

Perheyrittäjyys tuli Tinkalle annettuna, kun hän 10-vuotiaana sai osan perheyrityksen osakkeista. Äidin kuolema pakotti kuitenkin Tinkan miettimään, mikä tekee onnelliseksi juuri hänet.

Tutustu Tinkaan: Verkkosivut / Facebook / Instagram

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.