Mikä on sinun versiosi työelämästä?

08.02.2023

Yrittäjyyshaastattelussa Human design -asiantuntija Tiina Miinalainen

Katsomalla Tiinan haastattelun ymmärrät, miksi on tärkeää pysähtyä, elää ja viedä oppimansa käytäntöön. Oivallat, että yrittäjyyden mahdollisuudet ovat sinusta itsestäsi kiinni. Saat myös muistutuksen, kuinka tärkeää on kuunnella itseään.

Isän kuolema pysäytti Tiinan miettimään, mitkä asiat todella ovat tärkeitä. Yrittäjänä hän on ymmärtänyt, että hänellä on vapaus luoda omannäköinen, itselleen sopiva versio työelämästä. Seuraavaksi Tiina haluaa viedä Human designin yritysten johtohenkilöille, jotta itsetuntemuksen kautta hyvä leviäisi yrityksissä.

Tutustu Tiinaan: Verkkosivut / Facebook / Instagram / YouTube

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.