Et voi sytyttää muita, jos et itse pala

25.03.2020

Katsomalla työyhteisön kehittäjä Taina Riipisen haastattelun, oivallat organisaatioiden haasteiden olevan samoja toimialasta huolimatta. Ymmärrät myös, kuinka erityisen tärkeää on rehellisyys ja avoimuus. Tuloksiin päästään, kun aidosti tunnetaan ongelmat ja haasteet.

Saat ymmärrystä, kuinka johtamis- ja esimiestyössä tärkeintä on kohdata alaiset ja kuinka keskustelemisen myötä ei tarvitse olettaa. Omaan tehtävään voi keskittyä paremmin, kun kertomalla ja kuuntelemalla luomme turvaa ja vapautamme energiaa. Näin oletamme ja tulkitsemme vähemmän.

Työyhteisöjen kehittäminen on työ, joka tuo Tainalle iloa ja antaa virtaa tekemiseen. Miten sinä hyödynnät osaamisesi itsesi ja muiden hyväksi niin, että jaksat työskennellä vielä vuosia iloiten työstäsi?

Kaikki kuvatut yrittäjyyshaastattelut näet etusivulta.

Jos olet yrittäjä tai olet kiinnostunut yrittäjyydestä, kannattaa sinun tutustua Tekijäakatemiaan.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.