Maailmaa voi parantaa myös yritystoiminnan kautta

09.03.2020

Katsomalla vaatelainaamoyrittäjä Soile-Maria Linnemäen haastattelun, huomaat kuinka yrittäjyys voi tarjota mahdollisuuden parantaa maailmaa. Oivallat, miten yrittäjäksi voi päätyä vahingossa harrastuksen kautta ja että hyvää tekemällä voi elättää itsensä. Kuulet myös Soile-Marian tavat sitouttaa asiakkaansa osaksi tiivistä Vaatepuun yhteisöä.

Pukeutumisen riemua, kestävien vaatteiden ja kestävän luontosuhteen ilosanomaa levittävä Soile-Maria on auttanut ihmisiä itsevarmemmaksi pukeutumisen kautta. Hän toimittanut useita pukuja Linnan juhliin ja juhlinut siellä itsekin vuonna 2018, jolloin Linnan juhlien teemana oli ilmasto ja ympäristö.

Kaikki kuvatut yrittäjyyshaastattelut näet etusivulta.

Jos olet yrittäjä tai olet kiinnostunut yrittäjyydestä, kannattaa sinun tutustua Tekijäakatemiaan.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.