Tuloksia syntyy, kun teet säännöllisesti pieniä tekoja

03.02.2023

Yrittäjyyshaastattelussa somestrategi Sanya Saarinen

Katsomalla Sanyan haastattelun, oivallat somemarkkinoinnin voiman. Ymmärrät, mitkä kanavat palvelevat sinua parhaiten ja kuinka voit lähteä niitä hyödyntämään. Saat myös vinkkejä somesisällön tekemiseen ja ajastustyökalujen käyttämiseen.

Sanyasta tuli yrittäjä, koska hän halusi työllistyä tehtävään, jota ei tuolloin ollut olemassa. Palkkatyössä ollessaan hän otti haltuun sähköiset kanavat ja ymmärsi niiden potentiaalin. Nyt hän kouluttaa oman yrityksensä kautta pienyrittäjille some- ja digitaitoja.

Tutustu Sanyaan: Verkkosivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube / Pinterest

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.