Paikkariippumaton työ hoituu vaikka Balilta käsin – näin Tuuli onnistui

05.08.2021

Tuuli Kaunisluonnon paikkariippumaton työ mahdollisti sen, että haastattelun aikana hän istui puumajassa kotonaan Balilla. Tälle kaukaiselle saarelle hän päätyi kuuntelemalla itseään. Tuuli uskoo, että elämässä on tärkeää kuunnella sisäistä ääntään, seurata sitä ja tehdä päätöksiä sen pohjalta.

Paikkariippumaton työ mahdollistui sydäntä seuraamalla

Uusi ura mahdollistui asioita sydämellä tehden. Aluksi Tuuli valmensi asiakkaita kasvotusten, mutta toiminta siirtyi vähitellen yhä enemmän internetin puolelle. Tuuli ei halunnut sanoa eitä asiakkailleen ja internet mahdollisti sen, että hän pystyi tarjoamaan palveluita kaikille halukkaille.

Kun toiminta oli mennyt eteenpäin ja hommat rullasivat mukavasti, nousi tärkeäksi kysymykseksi se, että ”Mikä itsellä henkilökohtaisesti on se seuraava juttu, miten itse voi kasvaa entistä enemmän?” Niinpä Tuuli päätti haastaa itsensä rikkomaan omia rajojaan ja hetken empimisen jälkeen hän päätyi maapallon toiselle puolelle.

Hyvä vaihtui vieläkin parempaan

Aiemmin Tuuli työskenteli samalla toimialalla mielekkäässä palkkatyössä. Hän oli todella tyytyväinen työnantajaansa, työkavereihinsa sekä asiakkaisiin, joiden kanssa sai työskennellä. Oma polku alkoi kuitenkin muotoutua luonnollisesti, kun hän alkoi tehdä yhä enemmän omia valmennuksia.

Ajatus palkkatyöstä täysipäiväiseen yrittäjyyteen siirtymisestä kypsyi pikkuhiljaa. Lopulta ratkaisevaa oli tieto siitä, että on olemassa jotain parempaa, joten Tuuli päätti hypätä tuntemattomaan. Lopulta prosessi oli nopea, kun se alkoi tapahtua – ja näin hyvä vaihtui entistäkin parempaan.

Viralliset asiat hoituvat omalla painollaan

Eniten uuteen siirtymisessä pelottivat käytännön asiat, jotka eivät olleet tuttuja entisestään, kuten virallisten paperiasioiden hoitaminen. Lopulta Tuuli huomasi, että käytännön asiat hoituvatkin todella vaivattomasti.

Suurimpia oivalluksia Tuulin yrittäjätaipaleella ovat olleet oman luomisvoiman ja vapauden tiedostaminen. Kuinka ohjelmoitua elämää sitä saattaakaan elää, jos vaan seuraa helpolta tuntuvaa polkua, joka sitten lopulta ei kuitenkaan ole se helpoin. Elämänsä voi muuttaa sisältä ulos, kun vapauttaa oman luomispotentiaalin käyttöönsä ja antaa itsensä kukoistaa.

Yrittäjyydessä Tuuli huomaa yllättyvänsä jatkuvasti positiivisesti. Kun tekee asioita rakkaudella, syntyy siitä paljon hienompia asioita, kuin osaa kuvitellakaan. Kannattaa siis seurata intohimoisesti sitä, mitä rakastaa elämässään tehdä.

Muista pitää parasta mahdollista huolta itsestäsi

Tuuli muistuttaa sinuakin pitämään itsestäsi parasta mahdollista huolta. Silloin kun voi hyvin kaikilla tasoilla, on rohkeutta toteuttaa itseään. Kannattaa siis pitää huolta omasta kehosta, ajatuksista, ihmissuhteista ja kaikista elämän osa-alueista. Voit myös rakentaa itsessäsi tukea sekä luottamusta, että elämä kantaa ja olet täällä toteuttamassa itseäsi.

Jos arjessa mieleesi meinaavat hiipiä omaa etenemistä rajoittavat pelot, suosittelee Tuuli hankkimaan valmennusta. Näin pystyt muuttamaan ajatusmallejasi, joita et tarvitse.

Onko sinulla unelmana paikkariippumaton työ?

Tässä Tuulin vinkit sinulle, joka olet nyt samankaltaisessa tilanteessa kuin hän aikanaan: ”Kaikki menee hyvin! Nyt vaan kuuntelet itseäsi ja pidät itsestäsi hyvää huolta ja teet päämäärätietoisesti niitä asioita, jotka tiedät seuraaviksi askeleiksi. Kuuntele sisäistä ääntäsi ja tee asioita rohkeasti. Muista myös nauttia matkasta!”

Tämä artikkeli on kirjoitettu aiemmin julkaistun videohaastattelun pohjalta.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


E-KIRJA!

Unelmoinnista unelmaelämään!

Tässä lahjani sinulle. Saat e-kirjan itsellesi täysin veloituksetta!