Yrittäjä voi tehdä mitä vaan

15.03.2020

Katsomalla valokuvaaja Niina Stoltin haastattelun, ymmärrät miten yrityksesi mission, vision ja arvojen kirkastaminen tuo asiakkaillesi lisäarvoa. Saat myös vinkkejä, miltä kaikelta voi yrittäjänä välttyä, kun missio ja visio ovat kirkkaina mielessä. Oivallat miten yrittäjänä löydät parhaiten oman juttusi ja miten voit lähteä testaamaan uusia ideoita.

Niinan ja hänen yhtiökumppaninsa Ihana Elämys Oy:n arvojen kirkastamisen myötä syntyi tasa-arvoa & suvaitsevaisuutta edistävä #älämahdumuottiin -projekti, jonka aikana on jo kuvattu yli 1300 henkilöä.

Kaikki kuvatut yrittäjyyshaastattelut näet etusivulta.

Jos olet yrittäjä tai olet kiinnostunut yrittäjyydestä, kannattaa sinun tutustua Tekijäakatemiaan.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.