Opi ohjaamaan rahavirrat kohti unelma-arkea

23.01.2023

Yrittäjyyshaastattelussa palvelualojen yksinyrittäjien bisnes- ja rahavalmentaja Niina Kuisma

Katsomalla Niinan haastattelun ymmärrät, kuinka tärkeää yrittäjälle on tuntea omat rahavirtansa. Niina muistuttaa myös katsomaan tulevaisuuteen, eikä vain peruutuspeiliin. Oivallat, millaisia uskomuksia pienyrittäjillä voi olla oman toimintansa jarruna.

Niina on intuitiivinen ja tarkka työssään. Lapsen saaminen oli käännekohta, joka sai hänet pohtimaan, mitä elämältään haluaa. Nyt Niina auttaa asiakkaitaan luomaan elämäänsä lisää aikaa, iloa ja vapautta.

Tutustu Niinaan: Verkkosivut / Facebook / Instagram

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.