Haluan kehittyä hautaan asti

10.02.2023

Yrittäjyyshaastattelussa mentaalivalmentaja Minna Marsh

Katsomalla Minnan haastattelun, oivallat yrittäjän oman energian tärkeyden. Kuulet 3 tärkeää kysymystä, joita yrittäjyydestä kiinnostuneen kannattaa kysyä. Tiedostat myös, miksi intuitiota kannattaa kuunnella.

Viisi kirjaa kirjoittanut ja urheilumaailmassa mainetta niittänyt Minna opiskeli aluksi itseään auttaakseen. Lopulta hän kysyi ystävältään, voisikohan hän opettaa muille ihmisille, että omia ajatuksiaan voi muuttaa. Ystävän rohkaisevien sanojen saattelemana hän aloitti auttamaan muita.

Tutustu Minnaan: Verkkosivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.