Minulla on koko elämä aikaa harjoitella yrittäjyyttä ja elämää!

05.04.2023

Yrittäjyyshaastattelussa sisäisen kukoistuksen valmentaja Mikko Pahkasalo

Katsomalla Mikon haastattelun oivallat, kuinka unelmat kasvavat samalla kun sinäkin. Oivallat, miksi kannattaa altistaa itsensä tekemään viikoittain jotain rohkeaa. Havaitset myös suorituskyvystä huolehtimisen tärkeyden.

Mikko kokee olevansa etsijäluonne. Elämässä koetut pysäyttävät asiat – herätyssoitot – hätkähdyttivät Mikon kysymään, mitä hän haluaa elämällään tehdä. Vaiheittain yrittäjäksi lähtenyt Mikko kokee, että yrittäjyys on mitä parhain testi itsensä ja elämänsä haltuun ottamiseksi.

Tutustu Mikkoon: Verkkosivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä? Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.