Yrittäjän ei tarvitse olla ekstrovertti

20.01.2023

Yrittäjyyshaastattelussa web designer Miia Kuisma

Katsomalla Miian haastattelun ymmärrät, millaista sisältöä verkkosivuille kannattaa luoda. Hahmotat, mikä markkinoinnissa on tärkeää. Saat myös vinkin, kuinka introvertin kannattaa verkostoitua.

Palkkatöissä tunnollisena työntekijänä itsensä väsyttäneellä Miialla on ollut uskomus, että yrittäjän tarvitsee olla ekstrovertti pärjätäkseen, mutta onneksi tämä osoittautui vain uskomukseksi. Nyt Miia kokee, että yrittäjyys on samalla sekä haastavaa, että ihanaa!

Tutustu Miiaan: Verkkosivut / Facebook / Instagram

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.