Yrittäjän vapaus syntyy rutiinien rakastamisesta

20.09.2022

Yrittäjyyshaastattelussa stressivalmentaja Miia Huitti

Katsomalla Miian haastattelun, ymmärrät oman valmentajan hyödyn yrittäjälle ja miksi yhdessä tekemisessä on valtava voima. Oivallat myös miksi intohimotyötään tekevä tarvitsee joutokäyntiä.

13 kuukauden aikana kolme lasta saanut ja samalla homehelvetin kokenut Miia hyppäsi pois uraputkesta oman kuormittavan elämänvaiheen seurauksena ja perusti oman yrityksen omien stressaavien kokemustensa voittamisesta.

Miia Huitti on intohimoinen hyvinvoinnin puolestapuhuja

Miia Huitti on stressivalmentaja ja intohimoinen hyvinvoinnin puolestapuhuja, joka toimi aiemmin pankinjohtajana ja henkilöstökonsulttina.

Miia on ollut kova suorittamaan ja stressaamaan, sekä pyrkinyt täydellisyyteen ja kokenut riittämättömyyttä. Kehotukset rentoutumaan ja rauhoittumaan eivät auttaneet. Vasta pakko pysäytti suorittajan.

Miia sai vaikean raskauden jälkeen keskosvauvat, samaan aikaan kotitalosta löytyi hometta ja pian hän odottikin kolmatta lastaan, joka syntyi 13 kuukauden jälkeen kaksosten syntymästä. Oma kokemus ja uupuminen, sekä siitä selviäminen on luonut vankan pohjan stressivalmentajan työlle.

Miian intohimona on lisätä ymmärrystä stressin oireista ja syistä sekä opettaa käytännönläheisiä työkaluja stressin lievittämiseen. Tämän seurauksena ihmisen itsetuntemus lisääntyy ja hän oppii johtamaan itseään. Miia haluaa auttaa ennaltaehkäisemään liiallista stressiä sekä uupumusta innostavalla tavalla.

Miialta ilmestyi syksyllä 2016 kirja Stressikupla – Hyvää elämää ilman ahdistusta (Viisas Elämä -kustantamo). Hän on koulutukseltaan KTM, HuK ja sertifioitu stressinhoitovalmentaja. Hän on opiskellut myös stressilääketiedettä Turun yliopistossa. Vuonna 2020 Miia kouluttautui myös The Happiness Practice™ Sherpaksi.

00:17 Mikä sai sinut ryhtymään yrittäjäksi?

03:20 Mitä uskomuksia tai jopa pelkoja sinulla oli yrittäjyyteen liittyen?

04:25 Mitkä niistä ovat pitäneet paikkansa ja mitkä eivät?

05:44 Mitä kautta lähdit etsimään muita ihmisiä kenen kanssa tehdä yhteistyötä?

07:43 Onko jotain sellaisia uskomuksia, jotka ovat muuttuneet yrittäjyyden myötä?

09:41 Millä tavoin elämäsi on muuttunut yrittäjyyden myötä?

12:11 Mihin haasteita olet kohdannut, joihin et etukäteen osannut varautua?

15:44 Onko yrittäjyydessä joku asia yllättänyt erittäin sinut positiivisesti?

18:58 miten kiteyttäisit mitkä ovat tärkeimmät opit, joita on tullut yrittäjätaipaleen varrella?

22:56 Miten itse näkisit, mitkä ominaisuudet ovat auttaneet sinua yrittäjänä?

24:55 Mitä haluat sanoa ihmiselle, joka on nyt kahden vaiheilla lähtisikö yrittäjäpolulle vai pysyykö samassa vanhassa?

Tutustu Miiaan: Kotisivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube

Kaikki kuvatut yrittäjyyshaastattelut näet etusivulta.

Jos olet yrittäjä tai olet kiinnostunut yrittäjyydestä, kannattaa sinun tutustua Tekijäakatemiaan.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.