Keskityn omaan tekemiseen – sisäinen ohjaus näyttää askelmerkit

19.04.2023

Yrittäjyyshaastattelussa Hoitava Hengitys -kouluttaja Marketta Manninen

Katsomalla Marketan haastattelun ymmärrät, miksi on tärkeää puhua muiden kanssa. Oivallat, kuinka rohkeus kasvaa vaikeuksien kautta ja miksi on olennaista oppia luottamaan omaan toimintaan.

Kun Marketan lapselle puhkesi astma, lähti hän etsimään luonnonmukaisia ja lääkkeettömiä apuja astman hoitoon, päätyen opiskelemaan Buteyko-ohjaajakoulutukseen. Tästä käynnistyi matka, joka johti oman menetelmän kehittämiseen. Nykyään Marketta kouluttaa Hoitava Hengitys HB ® -ohjaajia ja auttaa ihmisiä parantamaan unenlaatuaan didgeridoota soittamalla.

Tutustu Markettaan: Verkkosivut / Facebook / Instagram / YouTube

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä? Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.