Asiakkaat löytyivät verkostojen kautta

10.04.2020

Katsomalla joogaohjaaja Magnus Appelbergin haastattelun, ymmärrät kuinka voit vähentää stressiä hengitysharjoitusten ja kylmäaltistuksen avulla. Oivallat, että yrittäjänä olet itsestäsi täysin vastuussa, eikä kukaan ei tule sinua pelastamaan. Samalla tämä vapaus voi olla paras mahdollinen asia. Saat Magnukselta myös vinkkejä uuden asiakkaan kohtaamiseen ja sitouttamiseen.

Omien sanojensa mukaan kaikki hihhulimenetelmät elämässään kokeilleen Magnuksen identiteettiin ei kuulu yrittäjyys, hänelle yrittäjyys on vain työkalu ilon välittämiseen.

Kaikki kuvatut yrittäjyyshaastattelut näet etusivulta.

Jos olet yrittäjä tai olet kiinnostunut yrittäjyydestä, kannattaa sinun tutustua Tekijäakatemiaan.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.