Nykypäivän yrittäjyys on sydämen lahjan jakamista

08.04.2020

Katsomalla sosiaalipsykologi Leena Maria Markkasen haastattelun, ymmärrät pysähtymisen ja sydämen äänen kuulemisen tärkeyden. Saat vinkkejä hiljentymiseen ja sisäisen äänesi kuulemiseen. Oivallat isojen kysymysten merkityksen oman polun löytymiseen. Saat myös muistutuksen siitä, mikä on tärkein lahja, jonka voit ihmisten kanssa työskennellessäsi toisille antaa.

Puolison kanssa yhdessä yrittäjäksi lähtenyt Lightfulness Coaching -valmennuskonseptin perustaja muistuttaa parisuhdeajan tärkeydestä, jolloin yrityksen asioista ei puhuta. Lama vei aikanaan Markkasten omakotitalon ja omaisuuden, mutta haasteiden yli on kantanut uskomus: ”Mikään ei ole sattumaa.”

Kaikki kuvatut yrittäjyyshaastattelut näet etusivulta.

Jos olet yrittäjä tai olet kiinnostunut yrittäjyydestä, kannattaa sinun tutustua Tekijäakatemiaan.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.