Kuolema ohjaa valintojani

30.01.2023

Yrittäjyyshaastattelussa naisyrittäjyyden edistäjä Laura Mäntynen

Katsomalla Lauran haastattelun ymmärrät, miksi yrittäjän on tärkeää kuunnella oman sydämen sekä sielun ääntä. Saat vahvistusta, että sinun kokemuksesi ovat tärkeitä. Saat myös helpon vinkin, joka helpottaa sosiaalisessa mediassa esillä olemista.

Kokemus arvottomuudesta sai Lauran suorittamaan ja hakemaan hyväksyntää opinnoilla ja urheilusuorituksilla. Vaikka elämä näytti upealta ulospäin, sisällä ei tuntunut hyvältä. Laura masentui ja oivalsi, että oli rakentanut 20 vuotta täydellistä Lauraa. Nyt hän valmentaa naisyrittäjiä uskomaan itseensä ja tuotteistamaan oman osaamisensa.

Tutustu Lauraan: Verkkosivut / Facebook / Instagram / YouTube

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.