Sydämen juttua tehdessä haasteen koolla ei ole merkitystä

27.01.2023

Yrittäjyyshaastattelussa rap-artisti Kake Karisson

Katsomalla Kaken haastattelun, oivallat kannustavien ja tukevien ihmisten merkityksen. Ymmärrät, miksi kannattaa pitää tavoitteet esillä ja itsensä nähtävillä. Sisäistät myös, mitä voit menettää, jos annat pelon voittaa.

Salaa useamman vuoden omassa huoneessaan musiikkia tehnyt Kake paljasti olevansa artisti vasta ladattuaan ensimmäisen kappaleensa internettiin. Verkostoituminen ja toisiin yrittäjiin tutustuminen on ollut Kakelle kullanarvoista. Nyt hän kannustaa ihmisiä luomaan itselleen elämän, josta pääsee liekkeihin.

Tutustu Kakeen: Verkkosivut / Facebook / Instagram / Youtube / Spotify / TikTok

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.