Kasvuni myötä myös toimintani on kasvanut

17.02.2023

Yrittäjyyshaastattelussa elinvoimavalmentaja Kaie Hakonen

Katsomalla Kaien haastattelun oivallat, kuinka oma kasvu liittyy vahvasti yrittäjyyteen. Ymmärrät, miksi on tärkeää olla oma itsensä ja kuinka iso vaikutus sillä on verkostoitumisessa. Kuulet myös, mikä pelko monia meitä ihmisiä yhdistää.

Kaie uupui palkkatyössä, mutta sai apua terveellisestä ravinnosta. Hän päätti jakaa oivalluksiaan reseptien muodossa auttaakseen myös muita. Nyt Kaie on kirjoittanut viisi kirjaa, joissa näkyy myös hänen oma kasvunsa.

Tutustu Kaieen: Verkkosivut / Facebook / Instagram / YouTube

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.