Mitä todellinen menestys on?

31.07.2019

Jukka Harju uskoo, että todellinen menestys on sitä, kun toiminta on selkeää eikä ylikuormittavaa, ja yrityksestä saa normaalilla enintään 8 tunnin työpäivällä sellaisen tuoton, että aikaa jää itselle, perheelle ja ystäville.

Jukka Harju on kokenut yritys- ja ajankäyttövalmentaja, joka muutti oman yritystoimintansa 12 tunnin työpäivistä ilman lomia ja alle 3.000 € kuukausilaskutuksesta normaaliin 8 tunnin työpäivään, vuosilomiin ja yli 8.000 € kuukausilaskutukseen yksinyrittäjänä vuonna 2012. Nyt hänen yrityksensä Natural Bootcamp Oy tekee yli 40.000 € kuukaudessa ilman toimitiloja, yhden osa-aikaisen työntekijän kanssa.

Lisäys 26.9.2022: Yrityksen Natural Bootcamp Oy nimi on nykyään Anatomic Functional Training Oy ja se tekee yli 1.000.000 € euroa liikevaihtoa vuodessa. Jukan toinen yritys, Business Evolution Oy, auttaa yrittäjiä tuotteistamaan ja markkinoimaan osaamistaan saavuttaakseen todellisen menestyksen.

Katsomalla yritysvalmentaja Jukka Harjun haastattelun oivallat oman ytimen kiteyttämisen tärkeyden. Ymmärrät, miten luodaan kannattavaa liiketoimintaa. Työssään palautuva Jukka kertoo myös kuinka kasvaa työntekijästä johtajaksi.

Kaikki kuvatut yrittäjyyshaastattelut näet etusivulta.

Jos olet yrittäjä tai olet kiinnostunut yrittäjyydestä, kannattaa sinun tutustua Tekijäakatemiaan.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.