Yrittäjyys on väline, jolla voit tehdä intohimosi näkyväksi

17.03.2020

Katsomalla valmentaja ja tietokirjailija Jenniemilia Demuksen haastattelun, oivallat miten kontrolloinnista vapautumisen myötä voit valjastaa voimavarasi hallinnasta sallintaan ja viedä yrittäjyytesi seuraavalle tasolle. Saat kuulla, millä tavoin Jenniemilia on valjastanut luovan energiansa itselle tärkeiden asioiden edistämiseen ja kuinka esteet aina lopulta ovat mahdollisuuksia.

New Yorkista saamaansa unelmatyöpaikkaan pettyneenä Jenniemilia löysi uuden suunnan ja uskalsi tulla näkyväksi. Hän oivalsi, että isoin menestyksen mittari on se, kuinka suhtaudumme vastoinkäymisiin.

Kaikki kuvatut yrittäjyyshaastattelut näet etusivulta.

Jos olet yrittäjä tai olet kiinnostunut yrittäjyydestä, kannattaa sinun tutustua Tekijäakatemiaan.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.