Tallenne on katsottavissa 4.4.2024 klo 24 asti.

Haluaisitko työskennellä sinulle merkityksellisten asioiden parissa, joihin tunnet aitoa sydämen paloa, eikä tarvitse teeskennellä pitäväsi työstäsi?

Luoda omista intohimoistasi kannattavaa, pysyvää liiketoimintaa? Jopa luoda itsellesi vihdoinkin sen todellisen unelmatyön?

Usko tai älä, tähän kaikkeen on olemassa valmis vastaus!

Tekijäakatemia on perustettu, jotta sinun ei tarvitsisi tehdä samoja virheitä kuin niin moni muu. Todella monet nimittäin tekevät yrittäjän taipaleellaan täsmälleen samat virheet, jotka olisivat kuitenkin helposti vältettävissä.

Itseopiskeltavaa materiaalia saat runsaasti ja voit perehtyä siihen sinulle parhaiten sopivassa muodossa. Tarjolla on kiitellyn selkeää videomateriaalia, mieluiten tekstiä ahmiville omansa, sekä myös audioita joita voit kuunnella vaikka autossa tai kotona askareitasi tehdessäsi.

Tekijäakatemia on yhteisö, jossa samanhenkiset ihmiset kohtaavat ja jakavat unelmiaan, kannustavat ja sparraavat toisiaan eteenpäin. Tässä yhteisössä sparraillaan reilussa hengessä ja kannustava tuki on saatavillasi koko matkan ajan.

Olet toki vastuussa omasta elämästäsi ja päätät matkasi suunnan ja etapit itse, mutta Tekijäakatemian kautta saat avaimia, joiden kautta pääset rivakasti eteenpäin.

Yhteisen jakamisen kautta koko vapauden käsite nousee ihan eri tasolle, kun pääset konkreettisesti eteenpäin työurallasi – muiden tekijäakatemialaisten ohella.

Työelämässä melkeinpä tärkeintä on se ihmisten verkosto, joka kuljettaa asioita luoksesi – ja vaikka sinulla ei verkostoa paljoa vielä olisi, voit aloittaa sen kehittämisen Tekijäakatemian avulla, vaikka saman tien!

Liittyminen Tekijäakatemiaan on ennen kaikkea investointi itseesi ja osaamiseesi. Saat paljon uutta tietoa, opit monia uusia taitoja ja tutustut moniin samanhenkisiin ihmisiin.

Uusilla tiedoillasi ja taidoillasi ansaitset sijoittamasi rahasi moninkertaisena takaisin. Lisäksi säästät rahaa, kun et maksa turhasta, vaan opit tekemään oikeat asiat oikeassa järjestyksessä.

Tekijäakatemia starttaa nyt kymmenettä peräkkäistä vuotta, ja sinun on juhlavuoden kunniaksi mahdollista liittyä mukaan peräti 80%:n alennuksella!

Kaupan päälle saat seuraavat arvokkaat bonukset:

    1. Henkilökohtainen Zoom-valmennus Tekijäakatemian perustajan, Andy Hopin kanssa (arvo 195€)
    2. Kaikkien Täysii-seminaarien (12 kpl) videotallenteet, yht. 140 kpl (arvo 147€)
    3. Muutoksesta menestykseen -verkkokurssi (arvo 77€)
    4. Unelmoinnista unelmaelämään -e-kirja (arvo 25€)

Bonusten yhteisarvo on 444 euroa – ja sinä saat ne kaikki veloituksetta kaupan päälle.

Pelkästään bonusten arvo ylittää koko vuoden sijoituksesi – todellakin kannattaa!

HUOM! Tämä poikkeuksellinen tarjous (-80% sekä runsaat bonukset) on voimassa VAIN to 4.4.2024 klo 24 asti TAI kun 50 nopeinta osallistujaa on hypännyt mukaan.

Tarjous siis umpeutuu ennen määräaikaa, heti kun 50 henkilöä on liittynyt mukaan!

Parhaimmillaan Tekijäakatemiaan on tätä vastaavassa kevätkampanjassa liittynyt mukaan 171 henkilöä – nykyistä tarjousta reilusti korkeampaan hintaan.

Pääset lunastamaan tämän supertarjouksen koodilla: JUHLAVUOSI

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä.