Kaikki on mahdollista yrittäjyydessä ja elämässä

06.03.2023

Yrittäjyyshaastattelussa Vapauta Supervoimasi Akatemian perustaja Iida Soininen

Katsomalla Iidan haastattelun sisäistät, miksi itsensä kehittämiseen kannattaa sijoittaa. Opit myös myynnin kulmakivet ja sen kuinka voit kasvattaa sähköpostilistaa tehokkaasti.

Iidan ensimmäisen verkkokurssin myynti epäonnistui ja sai hänet opiskelemaan myyntiä ja markkinointia. Nyt hän suunnittelee elämänsä vapaa-aika edellä ja saavutti tavoitteensa 100 000 euron lanseerauksesta jo ennen 30-vuotissyntymäpäiviään.

Tutustu Iidaan: Verkkosivut / Facebook / Instagram / Podcast

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.