Yrittäjänä voin vaikuttaa yhteiskunnallisesti

01.02.2023

Yrittäjyyshaastattelussa koulutusalan yrittäjä Ida Nevalainen

Kuuntelemalla Idan haastattelun, ymmärrät mission ja vision merkityksen yrittäjyyden moottoreina. Oivallat kuinka tuotteet, palvelut ja toiminnan muoto tarkentuvat vain tekemällä. Opit myös, miksi yrittäjänä on tärkeää edetä askel kerrallaan.

Opettajana työskennellyt Ida ei olisi aiemmin voinut uskoa kehittävänsä teknologiaa työkseen. Rakkaudesta nuoria kohtaan sekä nuorten todellisesta tarpeesta, alkoi Ida miettiä, miten hän voisi auttaa nuoria oppimaan elämäntaitoja. Yhdessä nuorten kanssa kehittämällä on syntynyt tuote, joka on jo matkalla maailmalle.

Tutustu Idaan: Verkkosivut / Facebook / Instagram / Twitter

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.