Todellisuuden makuista tekemistä

02.04.2020

Katsomalla panimoyrittäjä Henri Sainion haastattelun, oivallat että yrittäjyys on sisäinen prosessi, jossa oppii itsestään. Saat suomalaisen kombuchan pioneeriltä vinkkejä, kuinka helpottaa yrittäjyyden alkumatkaa, jotta kaikkea ei tarvitsisi oppia kantapään kautta. Tärkeintä on kuitenkin lähteä tekemään, sillä työ opettaa tekijäänsä.

Hyväpalkkaisesta it-alan työstä panimoyrittäjäksi siirtynyt Henri näki vanhemmissa kollegoissa oman tulevaisuutensa – millaista hänenkin arjestaan olisi tullut, jos hän olisi jäänyt it-alalle. Nyt panimoalalla työskennellessään kompromisseja ei tehdä, kun kaiken keskiössä on kotimaisuus, laatu ja rakkaus kombuchaan.

Kaikki kuvatut yrittäjyyshaastattelut näet etusivulta.

Jos olet yrittäjä tai olet kiinnostunut yrittäjyydestä, kannattaa sinun tutustua Tekijäakatemiaan.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.