Tilausten määrä sai jättämään päivätyön

27.02.2023

Yrittäjyyshaastattelussa videotuottaja Henkka Lindeman

Katsomalla Henkan haastattelun huomaat verkostoitumisen arvon – ja kuinka käytännöllistä on tuntea paljon saman alan yrittäjiä. Oivallat myös, kuinka yrittäjyys tarjoaa mahdollisuuden kasvaa omien pelkojensa yli.

Somen mahdollisuudet tempaisivat Henkan mukaansa ja pian häneltä kysyttiin, voisiko hän tehdä videoita muille. Päivätyö vaihtui yrittäjyyteen ja nyt Henkka nauttii ihmisten kohtaamisesta sekä vaativista asiakkaista, joiden kanssa työskennellessä hän saa haastaa itseään.

Tutustu Henkkaan: Verkkosivut / Instagram / Twitter / YouTube

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.