Yrityksemme tehtävä on tuottaa henkistä pääomaa yhteiskuntaan

22.02.2023

Yrittäjyyshaastattelussa Kehtokoulun toinen perustaja Emilia Vasko-Kujala

Katsomalla Emilian haastattelun sisäistät, miksi on arvokasta hiljentää ja hiljentyä. Opit, mitkä ovat suomalaisten supervoimat. Saat myös vinkin epämiellyttävien asioiden kohtaamiseen.

Kahta erilaista elämää – keskiluokkaista ja henkistä – elänyt Emilia perusti yhtiökumppaninsa kanssa yrityksen, jonka toimintaidea oli taloudellisesti absurdi. Onneksi he kuitenkin toteuttivat visionsa, sillä nyt Emilia saa viikoittain kuulla, kuinka heidän asiakkaidensa elämät ovat muuttuneet.

Tutustu Emiliaan: Verkkosivut / Facebook / Instagram / YouTube

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.