Rahasta on tärkeä puhua – erityisesti yrittäjien

09.03.2023

Yrittäjyyshaastattelussa rahamielen valmentaja Anu Kankarjärvi

Katsomalla Anun haastattelun omaksut myönteisemmän suhteen rahaan. Ymmärrät, miksi oikeiden kysymysten kysyminen on tärkeää. Havaitset, kuinka uskomukset ovat kuin laput silmillä, estäen näkemästä mahdollisuuksia.

Halu olla läsnä lasten elämässä ja päättää omista aikatauluistaan sai Anun lähtemään yrittäjäksi. Yrittäjänä ollessaan hän on muuttanut suhdettaan rahaan ja opetellut tykkäämään siitä. Nyt hän auttaa muita kehittämään omaa rahamieltään.

Tutustu Anuun: Verkkosivut / Facebook / Instagram / YouTube

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä? Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.