Anna palaa – polku hahmottuu sitä kulkiessa

06.02.2023

Yrittäjyyshaastattelussa hyvinvointivalmentaja Anu Jaakkola

Katsomalla Anun haastattelun opit, kuinka yrittäjän kannattaa suhtautua muiden epäilyihin. Oivallat, kuinka yhdessä tekeminen antaa energiaa. Saat myös muistutuksen, että kiireisessä elämässä on tärkeää pysähtyä, edes mikrotauon verran.

Diplomi-insinööristä mutkaisen polun kautta hyvinvointivalmentajaksi kulkenut Anu kokee, että on turha kärsiä turhaan, kun kehoon jääneiden tunteiden vapauttaminen on mahdollista. Nyt opiskelijoidensa kanssa EFT-tietoutta levittävä Anu on sisäistänyt, että kun ihminen voi hyvin, asiat järjestyvät helpommin.

Tutustu Anuun: Verkkosivut / Facebook / Instagram / YouTube

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.