Omannäköistä tekemällä onnistuu

15.02.2023

Yrittäjyyshaastattelussa visiovalmentaja Anneli Päivänsara

Katsomalla Annelin haastattelun oivallat, miksi itsetuntemus on yrittäjälle niin ensiarvoisen tärkeää. Opit katsomaan omaa toimintaasi uudella tavalla. Hahmotat paremmin myös tyhjän tilan merkityksen.

Työelämässä Anneli suoritti ja pettyi itseensä, kun ei onnistunut. Yrittäjyyden alkutaipaleella erityisherkkä Anneli kuormittui personal trainerin työssään. Itsetuntemuksen lisääntyessä hän löysi kuitenkin oman tapansa tehdä, jossa tehokkuus syntyy riittävästä tyhjästä tilasta.

Tutustu Anneliin: Verkkosivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube

Yrittäjyyden salaisuus – 101:n yrittäjän opit tiivistettynä. Mikä on tärkeintä yrittäjyydessä Katsomalla videon saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Katso video tästä.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.