Yrittäjä – lähde nopeasti tekemään

12.04.2020

Katsomalla elintarvikealan yrittäjä Anna Uusiheimalan haastattelun, ymmärrät kuinka kuka tahansa voi olla juuri sinun asiakkaasi. Huomaat kuinka avoin mieli, rohkeus ja uteliaisuus vievät yrittäjää eteenpäin, kun taas jarruina toimivat liika miettiminen ja kauhukuvioiden kuvitteleminen. Kuulet myös, mitä asioita logistiikan osalta kannattaa ottaa huomioon, kun tuotteita tuo Suomeen.

Ulkomaisia TV-sarjoja katsomalla voi syntyä tuoteideoita, joita voi tuotteistaa Suomeen. Yrittäjänä elämyksiä tarjoava Onnenkeksi Oy:n perustaja Anna kohtauttaa ihmisiä ja uskoo, että aitous toimii parhaiten!

Kaikki kuvatut yrittäjyyshaastattelut näet etusivulta.

Jos olet yrittäjä tai olet kiinnostunut yrittäjyydestä, kannattaa sinun tutustua Tekijäakatemiaan.

Liiketoimintavalmentaja Andy Hopi

Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 15 vuotta ja nykyään olen erikoistunut auttamaan omaa liiketoimintaansa aloittavia sekä sitä kehittäviä ihmisiä.


VIDEO

YRITTÄJYYDEN SALAISUUS

Tämän videon katsomalla saat 101:n yrittäjyyshaastattelun opit tiivistettynä itsellesi. Kuulet mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa yrittäjyydessä. Opit välttämään yleisimmät virheet.