Yhteystiedot | Andy Hopi

 
Puhelin: 050 – 347 9461

Sähköposti: Andy(at)AndyHopi.com

Facebook: facebook.com/AndyHopi

LinkedIn: linkedin.com/in/AndyHopi

Instagram: instagram.com/AndyHopi

YouTube: youtube.com/AndyHopi

Twitter: twitter.com/AndyHopi

Vimeo: vimeo.com/AndyHopi

 

Yhteystiedot | Andy Hopin projektit

 

Hetki kohtaamisille | 2018/8

Hetki kohtaamisille

Hetki kohtaamisille -kiertueen järjestävät yhteistyössä Hidasta elämää ja Täysii-tiimi. Kiertueella kymmenen Hidasta elämää -kirjailijaa luennoi viidessä eri kaupungissa. Hetki kohtaamisille -illoissa pääset kuulemaan oivalluttavia luentoja ja juttelemaan Hidasta elämää -kirjailijoiden kanssa.

Lisätiedot Hetki kohtaamisille -kiertueesta:
www.hidastaelamaa.fi/tapahtumat

 

Tekijäakatemia | 2015/1

Tekijäakatemia

Olet varmasti myös huomannut, että jotkut ihmiset ovat todella aikaansaavia. Tuntuu suorastaan, että heillä olisi enemmän tunteja vuorokaudessa kuin muilla. Olen perehtynyt aiheeseen ja huomannut, että nämä ihmiset ovat sisäistäneet kolme tärkeää seikkaa, joiden takia he käyttävät aikansa todella tuottavasti. Tällöin he saavat samassa ajassa enemmän aikaan, tai vastaavasti heillä on mahdollisuus tehdä samat asiat nopeammin, jolloin heille jää enemmän vapaa-aikaa.

1.Nämä ihmiset tietävät, miksi tekevät mitä tekevät
2.Heillä on rohkeutta ottaa ensimmäinen askel nopeasti
3.Heillä on sitkeyttä tehdä asiat valmiiksi

Tekijäakatemia ei ole nimestään huolimatta mikään akateeminen harjoitus, vaan täyttä elämää – tässä tehdään sinulle oikeaa kannattavaa liiketoimintaa, josta seuraa nautinnollisen antoisaa elämää. Tässä luodaan pohja loppuelämäsi kestävälle miellyttävälle matkalle, jossa pääset vihdoinkin toteuttamaan itseäsi kunnolla ja ansaitsemaan sellaisen tulotason, mistä olet haaveillut!

Tekijäakatemian neljäs vuosikurssi on parhaillaan käynnissä yli sadan osallistujan voimin.

Tekijäakatemian kotisivut:
www.tekijäakatemia.fi

 

Täysii | 2012/9

Täysii

Ensimmäinen Täysii-seminaari järjestettiin syyskuussa 2012, Täysii-tiimi perustettiin tammikuussa 2017 ja Täysii-sivusto avattiin lokakuussa 2017.

Täysii-sivusto | Läpimurtoja elämään – avaimia henkilökohtaiseen kasvuusi. Sivustolla julkaistaan inspiroivaa sisältöä Täysii-seminaarin teemoista; kasvu, intohimo, muutos ja unelmat.

Täysii-seminaari | Tampere-talossa järjestettävä kahden tuhannen ihmisen tapahtuma, joka järjestetään jo seitsemättä kertaa. Teemana tänä vuonna on kasvu, josta puhumassa ovat kotimaiset kärkinimet, mm. Tommy Hellsten, Toni Nieminen & Olli Lindholm. Puhujat jakavat rohkeasti omat samaistuttavat ja rosoisetkin tarinansa tässä koko kansan tapahtumassa, jotta saat monipuolista näkökulmaa ja eväitä henkilökohtaiseen kasvuusi.

Täysii-tiimi | 44 henkilön Täysii-tiimi tarjoaa Sinulle Täysii-sivuston ja Täysii-seminaarin kautta avaimia henkilökohtaiseen kasvuusi mahdollistaen elämääsi muuttavat läpimurrot.

Täysii-sivusto:
www.täysii.fi

Täysii-seminaari:
www.taysii.fi/kasvu

 

Centre | 2012/3 – 2013/12

Centre

Centre oli toiminnassa maaliskuusta 2012 joulukuuhun 2013. Tämän jälkeen tila jatkoi toimintaa Life Centre -nimellä Heikki Harjun alaisuudessa.

Centre oli monitoimitila; yritysten toimitila sekä kokous-, koulutus-, juhla- & tapahtumatila.

Centre sijaitsi Tampereen ydinkeskustassa rautatieasemaa vastapäätä olevassa historiallisessa 1800-luvulla rakennetussa Rautatieläisten talossa. Talo on nimetty asemapäällikkö Johan Gustav Johanssonin rouvan mukaan ‘Berthaksi’.

 

Puistosählyn SM-kisat | 2011/8

Puistosählyn SM-kisat

Puistosählyä pelataan Tampereen Viinikanpuiston nurmella kolmen pelaajan joukkueilla pikkumaaleihin ilman maalivahteja. Tapahtuman henki on rento, mutta kentällä nähdään perinteisesti myös aitoa kilpailuhenkeä.

Vaikka Puistosähly on leikkimielinen ulkoilutapahtuma, on kyseessä kuitenkin Suomen Salibandyliiton tunnustama virallinen suomenmestaruuskilpailu.

Puistosählyn SM-kisat on järjestetty jo 7 kertaa.

Puistosählyn kotisivut:
www.PuistoSahlynSM.fi

 

Hankisählyn SM-kisat | 2011/2

Hankisählyn SM-kisat

Hankisählyä pelataan Tampereen Viinikanpuiston hangella kolmen pelaajan joukkueilla pikkumaaleihin ilman maalivahteja. Tapahtuman henki on rento, mutta kentällä nähdään perinteisesti myös aitoa kilpailuhenkeä.

Vaikka Hankisähly on leikkimielinen ulkoilutapahtuma, on kyseessä kuitenkin Suomen Salibandyliiton tunnustama virallinen suomenmestaruuskilpailu.

Hankisählyn SM-kisat on järjestetty jo 8 kertaa.

Hankisählyn kotisivut:
www.HankiSahlynSM.fi

 

Warriors | 2008/1

Warriors

Elämäni rohkein teko (siihen mennessä) oli jättää yliopisto-opinnot kesken ja toteuttaa unelma uuden tamperelaisen salibandyseuran perustamisesta. Tuota päätöstä en ole katunut. Toiminta kasvoi nopeasti ja kolmannella toimintakaudella Warriors oli paisunut jo yli 230 henkilön organisaatioksi. Edustusjoukkue pelasi viidellä ensimmäisellä kaudella neljällä eri sarjaportaalla, joten menestystä tuli pelikentillä mukavasti.

Warriorsin kotisivut:
www.warriors.fi